De Kamers Van Het Huis

Welke ruimten kom je allemaal tegen tijdens je bezoek aan het huis?

Tijdens je bezoek aan het huis van Sinterklaas kom je langs zijn bureauruimte, zijn slaapkamer, de bibliotheek, de keuken en de slaapkamer van de Pieten. Maar er valt nog veel meer te beleven. In een aantal van de ruimten die je bezoekt zullen de Pieten druk aan het werk zijn. Je kunt ze vragen stellen en genieten van hoe het allemaal in zijn werk gaat!

Bureau

De Sint maakt hier tijd om de leukste tekeningen en brieven te bekijken. Hij mijmert er over de toekomst en hij schrijft er zelfs af en toe gedichten!

 

 

Slaapkamer

Tijdens je tocht door het huis kom je langs de slaapkamer van de Sint. Ontdek hoe ze hij ’s nachts naar dromenland vertrekt en met een beetje geluk loop je Sinterklaas zelf tegen het lijf.

 

 

Bibliotheek

In de bibliotheek van de Sint kun je terecht voor een voorleesverhaaltje. Elke openingsdag om 16.00u komt de Sint zelf een verhaaltje vertellen.

 

 

Keuken

In de keuken gaan elke dag Pieten aan de slag om het heerlijkste snoepgoed te maken. Als jij er langskomt dan heb je misschien wel geluk en mag je ook eens proeven!

 

 

Slaapkamer Pieten

De slaapkamer van de Pieten is een beetje een rommelig boeltje. Je kan er ook terecht om een coole glittertattoo te laten zetten.

 

 

Tuin

In de tuin kun je op verschillende dagen het paard van Sinterklaas ontmoeten, Slecht-Weer-Vandaag heeft er zijn eigen plekje.